Bel ons voor GRATIS UITKERINGSADVIES 

Advocaat tegen UWV

Bel direct met een uitkeringsspecialist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Gedekt door rechtsbijstandsverzekeraars

> Door heel Nederland

> Geen verborgen kosten

> Stel gerust uw vraag

*U kunt dit formulier invullen en wij bellen u direct GRATIS op;

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

UWV advocaat

Heeft u een advocaat nodig om bezwaar te maken tegen een beslissing van het UWV over uw uitkering? Bijvoorbeeld omdat uw uitkering is stopgezet, afgewezen, verlaagd of wordt teruggevorderd? Advocaatuitkeringen.nl is hierin gespecialiseerd en helpt u om bezwaar te maken bij het UWV.

Een beslissing van het UWV omtrent uw uitkering levert veelal financiële problemen op. Daarom is het belangrijk om een goede en gespecialiseerde advocaat in te schakelen op het moment dat u het niet eens bent met een beslissing van het UWV, en daartegen bezwaar wenst te maken.

Advocaat UWV bezwaar

Door te kiezen voor een gespecialiseerde advocaat verhoogt u de kansen op herstel van uw uitkering. Een gespecialiseerde advocaat weet welke fouten het UWV doorgaans maakt in de beoordeling van een uitkering, en weet dus hoe de rechtmatigheid van die beslissing getoetst moet worden.

Advocaatuitkeringen.nl heeft ervaring op het gebied van problemen met uitkeringsinstanties, zoals het indienen van bezwaar tegen het UWV. Eventueel ook het indienen van beroep en later hoger beroep tegen een beslissing van het UWV.

Bij een eventueel beroep en een eventueel later hoger beroep wordt de inhoud van het bezwaarschrift getoetst, daarom zijn de inhoudelijke gronden van het bezwaar tegen het besluit van het UWV erg belangrijk. Om deze reden is het verstandig een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Advocaatuitkeringen.nl helpt u zorgvuldig. Onze advocaten kunnen een passende oplossing vinden voor uw uitkeringsprobleem met het UWV.

Wat kan Advocaatuitkeringen.nl voor u betekenen?

Advocaatuitkeringen.nl bestudeert de door u ontvangen brief (besluit) en adviseert u direct gratis over de vervolgstappen. De advocaat maakt voor u een goed onderbouwd bezwaarschrift of beroepsschrift tegen het besluit van het UWV. De advocaat staat u ook bij tijdens de hoorzitting.

Let op! De wettelijke termijn om in bezwaar te gaan tegen een besluit van het UWV bedraagt 6 weken, het komt echter wel eens voor dat de bezwaartermijn slechts 2 weken bedraagt! U bent dus gebonden aan een wettelijke termijn, dat betekent dat u snel actie zal moeten ondernemen om bezwaar tegen het UWV in te dienen.

Wacht niet tot de bezwaartermijn is verlopen en neem direct contact met ons op!

 • Vul dit formulier in en wij proberen u direct op te bellen voor Gratis advies;
 • Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV

OVER ONS

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Het advocatenkantoor zet zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties. De zaken worden veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift biedt vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

CONTACT

  Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Menu
  Bel voor gratis advies!