Bel ons voor GRATIS UITKERINGSADVIES 

Bezwaar(schrift) tegen het UWV

Bel direct met een Jurist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Gedekt door rechtsbijstandsverzekeraars

> Door heel Nederland

> Geen verborgen kosten

> Stel gerust uw vraag

*U kunt dit formulier invullen en wij bellen u direct GRATIS op;

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Bezwaar(schrift) tegen het UWV

Wij helpen u als de uitkering door het UWV wordt geweigerd, wordt stopgezet, wordt ingetrokken, wordt gewijzigd (verlaagd), gelden worden teruggevorderd, een boete wordt opgelegd of als een maatregel wordt genomen. Deze gevallen leveren namelijk financiële problemen op. Echter is de vraag of de beslissing van het UWV rechtmatig is. Advocaatuitkeringen.nl helpt u om uw uitkeringsprobleem op te lossen. Let op: De termijn om in bezwaar te gaan tegen het besluit van het UWV is zes weken, maar in sommige gevallen komt het voor dat de bezwaartermijn twee weken bedraagt! Aangezien u gebonden bent aan een termijn, betekent dit dat u snel actie moet ondernemen.

De inhoudelijke gronden van het bezwaar tegen het besluit van het UWV is belangrijk, omdat de inhoud van het bezwaarschrift veelal wordt getoetst bij een eventueel beroep en later bij een hoger beroep bij de bestuursrechter. Daarom is het belangrijk dat u een gespecialiseerde advocaat inschakelt.

Wat kan Advocaatuitkeringen.nl voor u betekenen?

Advocaatuitkeringen.nl bestudeert de door u ontvangen brief (besluit) en adviseert u direct daarna gratis over de vervolgstappen. Ook maakt de advocaat een goed onderbouwd bezwaarschrift of beroepsschrift tegen het besluit van het UWV. De advocaat staat u ook bij tijdens de hoorzitting.

  • Vul dit formulier in en wij proberen u direct op te bellen voor Gratis advies;
  • Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.
Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Bezwaar uwv advocaat uitkering

OVER ONS

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Daarnaast zet het advocatenkantoor zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties. De zaken worden bovendien veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Maar uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Daarna maken wij een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift. Dit biedt namelijk vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

CONTACT

    Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

    Menu