Bel ons voor GRATIS UITKERINGSADVIES 

Probleem met het UWV

Bel direct met een uitkeringsspecialist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Gedekt door rechtsbijstandsverzekeraars

> Door heel Nederland

> Geen verborgen kosten

> Stel gerust uw vraag

*U kunt dit formulier invullen en wij bellen u direct GRATIS op;

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Probleem met UWV

Komt u in financiële problemen door een fout van het UWV? Dan is het verstandig een goede en gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Indien u te veel uitkering heeft ontvangen dient u een bedrag aan het UWV terug te betalen. Bijvoorbeeld als u nog te veel uitkering heeft ontvangen nadat uw uitkering is verlaagd, of als u uitkering heeft ontvangen nadat uw uitkering is beëindigd. Indien u op dat moment nog een uitkering ontvangt, dan verrekent de uitkeringsinstantie het teveel betaalde bedrag. Als u geen uitkering meer ontvangt, dan moet u het zelf terugbetalen.

UWV terugbetalen – Terugvordering UWV

Ontvangt u een uitkering en heeft u een beslissing van het UWV ontvangen over het terugbetalen van uw uitkering waar u het niet mee eens bent? Wordt uw uitkering verrekend of moet u zelf een bedrag terugbetalen? Advocaatuitkeringen.nl kan u helpen door bezwaar in te dienen bij het UWV tegen die beslissing over het terugbetalen van uw uitkering.

Boete UWV

Vanaf het moment dat u een aanvraag doet voor een uitkering bij het UWV, heeft u een aantal regels waar u zich aan moet houden. Dit is veelal de informatieplicht. U moet het UWV informatie geven over uzelf en uw situatie, maar ook over wijzigingen in uw situatie.

Indien u deze informatie niet volgens de regels verstrekt, houdt u zich niet aan de informatieplicht. Om deze reden kan het voorkomen dat u te veel uitkering heeft ontvangen. Dit dient u vervolgens terug te betalen aan het UWV. Daar bovenop kunt u nog een boete krijgen. Bent u het hier niet mee eens? Advocaatuitkeringen.nl is hierin gespecialiseerd en kan bezwaar voor u indienen bij het UWV.

Indien u niet kunt rondkomen doordat u een boete van het UWV heeft gehad, dan kunt u bij uw gemeente een bijstandsuitkering aanvragen. Advocaatuitkeringen.nl staat klaar om dit voor u op te lossen.

Wat kan Advocaatuitkeringen.nl voor u betekenen?

Het komt vaak voor dat iemand door een beslissing van het UWV in de problemen terechtkomt. Advocaatuikteringen.nl beoordeelt dan of het aanvragen van een voorlopige voorziening bij de bestuursrechter een tijdelijke oplossing biedt.

Let op! De wettelijke termijn om in bezwaar te gaan tegen een besluit van het UWV bedraagt 6 weken, het komt echter wel eens voor dat de bezwaartermijn slechts 2 weken bedraagt! U bent dus gebonden aan een wettelijke termijn, dat betekent dat u snel actie zal moeten ondernemen.

 • Vul dit formulier in en wij proberen u direct op te bellen voor Gratis advies;
 • Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV

OVER ONS

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Het advocatenkantoor zet zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties. De zaken worden veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift biedt vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

CONTACT

  Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Menu
  Bel voor gratis advies!