Bel ons voor GRATIS UITKERINGSADVIES 

Uitkering Stopgezet

Bel direct met een uitkeringsspecialist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Gedekt door rechtsbijstandsverzekeraars

> Door heel Nederland

> Geen verborgen kosten

> Stel gerust uw vraag

*U kunt dit formulier invullen en wij bellen u direct GRATIS op;

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Uitkering stopgezet

Is uw uitkering stopgezet door het UWV, de gemeente of de SVB (Sociale Verzekeringsbank)? U hoeft zich niet neer te leggen bij deze beslissing. Stopzetting van een uitkering kan voor u persoonlijk grote financiële problemen opleveren. Advocaatuitkeringen.nl kan u helpen door bezwaar in te dienen bij het UWV, de gemeente of de SVB (Sociale Verzekeringsbank) tegen die desbetreffende beslissing omtrent het stopzetten van uw uitkering.

Uitkering stopgezet wat nu?

Het is maar de vraag of de beslissing die is genomen omtrent het stopzetten van uw uitkering wel rechtmatig is. Advocaatuitkeringen helpt u door nogmaals de rechtmatigheid van die beslissing te toetsen.

Bij een eventueel beroep en een eventueel later hoger beroep wordt de inhoud van het bezwaarschrift getoetst, daarom zijn de inhoudelijke gronden van het bezwaar tegen het besluit van het UWV erg belangrijk. Om deze reden is het verstandig een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Let op! De wettelijke termijn om in bezwaar te gaan tegen een besluit van het UWV bedraagt 6 weken, het komt echter wel eens voor dat de bezwaartermijn slechts 2 weken bedraagt! U bent dus gebonden aan een wettelijke termijn, dat betekent dat u snel actie zal moeten ondernemen.

Uitkering stopgezet opnieuw aanvragen

Door te kiezen voor een gespecialiseerde advocaat verhoogt u de kansen op herstel van uw uitkering.

Een gespecialiseerde advocaat weet welke fouten doorgaans gemaakt worden bij de beoordeling van een uitkering, en weet dus hoe de rechtmatigheid van die beslissing getoetst moet worden. Advocaatuitkeringen.nl gaat na of de regels wel goed zijn toegepast bij de beoordeling van uw uitkering. Veelal wordt u geadviseerd om een de uitkering opnieuw aan te vragen, omdat bij verandering van uw situatie weer het recht kan ontstaan op een uitkering.

Wat kan Advocaatuitkeringen.nl voor u betekenen?

Op het moment dat is besloten dat uw uitkering wordt stopgezet, staat dat in een brief die u thuisgestuurd krijgt. Advocaatuitkeringen.nl bestuurt de door u ontvangen brief (besluit) en adviseert u direct daarna gratis over de vervolgstappen. Ook maakt de advocaat een goed onderbouwd bezwaarschrift of beroepsschrift tegen het betreffende besluit. In het bezwaarschrift wordt onderbouwd waarom u het niet eens bent met de beslissing omtrent de stopzetting van uw uitkering. De advocaat staat u tevens bij tijdens de hoorzitting. Advocaatuitkeringen gaat ervoor zorgen dat u wederom het recht krijgt op een uitkering.

Het kan zo zijn dat u door bovenstaande beslissing in de problemen terechtkomt. Advocaatuitkeringen.nl beoordeelt dan of het aanvragen van een voorlopige voorziening bij de bestuursrechter een tijdelijke oplossing biedt.

*Vul dit formulier in en wij proberen u direct op te bellen voor Gratis advies;

*Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Bezwaar maken

Uitkering stopgezet

UWV specialisten

Gemeente specialisten

SVB specialisten

OVER ONS

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Daarnaast zet het advocatenkantoor zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties. De zaken worden bovendien veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Maar uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Daarna maken wij een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift. Dit biedt namelijk vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

CONTACT

  Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Advocaat uitkering bezwaar svb
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Menu
  Bel voor gratis advies!