Bel ons voor GRATIS UITKERINGSADVIES 

Bezwaarschrift opstellen SVB

Bel direct met een uitkeringsspecialist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Gedekt door rechtsbijstandsverzekeraars

> Door heel Nederland

> Geen verborgen kosten

> Stel gerust uw vraag

*U kunt dit formulier invullen en wij bellen u direct GRATIS op;

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

SVB bezwaar

Is uw aanvraag voor een uitkering afgewezen, stopgezet, ingetrokken, gewijzigd (verlaagd), teruggevorderd of wordt er een boete opgelegd of een maatregel genomen door de Sociale Verzekeringsbank (SVB)? Advocaatuitkeringen.nl kan u helpen door bezwaar in te dienen bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB) tegen die beslissing over uw uitkering.

Let op! De wettelijke termijn om in bezwaar te gaan tegen een besluit van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) bedraagt 6 weken! U bent dus gebonden aan een wettelijke termijn, dat betekent dat u snel actie zal moeten ondernemen om bezwaar tegen de Sociale Verzekeringsbank in te dienen.

SVB bezwaar maken

Een fout van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) kan voor u persoonlijk grote financiële gevolgen hebben. U hoeft zich echter niet neer te leggen bij een beslissing van de Sociale Verzekeringsbank omtrent uw uitkering. Wanneer bijvoorbeeld uw aanvraag voor een uitkering wordt afgewezen, staat dat in een brief die u thuisgestuurd krijgt van de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

Wat kan Advocaatuitkeringen.nl voor u betekenen?

Advocaatuitkeringen.nl gaat voor u kijken of de beslissing van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) omtrent uw uitkering juist is beoordeeld door dit nogmaals te toetsen.

Advocaatuitkeringen.nl bestudeert de door u ontvangen brief (besluit) en adviseert u direct daarna gratis over de vervolgstappen. De advocaat maakt tevens een goed onderbouwd bezwaarschrift of beroepsschrift tegen het besluit van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) omtrent uw uitkering. Bovendien staat de advocaat u ook bij tijdens de hoorzitting.

Bezwaarschrift SVB

Bij een eventueel beroep en een eventueel later hoger beroep wordt de inhoud van het bezwaarschrift getoetst, daarom zijn de inhoudelijke gronden van het bezwaar tegen het besluit van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) erg belangrijk. Hierom is het verstandig een gespecialiseerde advocaat in te schakelen. Advocaatuitkeringen.nl staat voor u klaar om uw uitkeringsprobleem op te lossen.

Indien het niet lukt om binnen 6 weken uw bezwaarschrift in te dienen bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB), kan een voorlopig bezwaarschrift worden ingediend waarin al uw gegevens staan behalve de gronden voor het bezwaar.

Wie zijn wij?

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Het advocatenkantoor zet zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties.

De zaken worden veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerd rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift biedt vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

*Vul dit formulier in en wij proberen u direct op te bellen voor Gratis advies;

*Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Neem contact met ons op voor gratis advies 0485-746201

CONTACT

  Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

  Advocaat uitkering bezwaar svb
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Menu
  Bel voor gratis advies!