Bel ons voor GRATIS UITKERINGSADVIES 

Bezwaar Bijstandsuitkering

Bel direct met een Jurist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Door heel Nederland

> Geen verborgen kosten

> Stel gerust uw vraag

*U kunt dit formulier invullen en wij bellen u direct GRATIS op;

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Bezwaar Bijstandsuitkering

Wij helpen u als de Bijstandsuitkering door de gemeente (sociale dienst) wordt afgewezen, wordt stopgezet, wordt ingetrokken, wordt beëindigd, wordt gewijzigd, gelden worden teruggevorderd, een boete wordt opgelegd of als een maatregel wordt genomen. Deze gevallen leveren vaak financiële problemen op. De vraag is of de beslissing van de gemeente rechtmatig is. Advocaatuitkeringen.nl helpt u om toch nog een uitkering te krijgen. Let op: De termijn om in bezwaar te gaan tegen het besluit van de gemeente is zes weken. Dit betekent dat u snel actie moet ondernemen.

Het kan voorkomen dat u door de beslissing van de gemeente in problemen komt. Advocaatuitkeringen.nl beoordeelt voor u of een voorlopige voorziening bij de bestuursrechter een tijdelijke oplossing biedt.

De inhoudelijke gronden van het bezwaar tegen het besluit van de gemeente (sociale dienst) is belangrijk, omdat de inhoud van het bezwaarschrift veelal wordt getoetst bij een eventueel beroep en later bij een hoger beroep bij de bestuursrechter. Hierdoor is het belangrijk dat u een gespecialiseerde advocaat inschakelt.

Wie zijn wij?

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Het advocatenkantoor zet zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties.

De zaken worden veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerd rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift biedt vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

  • Vul dit formulier in en wij proberen u direct op te bellen voor Gratis advies;
  • Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.
Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Neem contact met ons op voor gratis advies 0485-746201

CONTACT

    Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

    Menu