Bel ons voor GRATIS UITKERINGSADVIES 

Afwijzing aanvraag Wajong

Bel direct met een uitkeringsspecialist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Gedekt door rechtsbijstandsverzekeraars

> Door heel Nederland

> Geen verborgen kosten

> Stel gerust uw vraag

*U kunt dit formulier invullen en wij bellen u direct GRATIS op;

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Wajong afgewezen

Er gelden een aantal voorwaarden om aanspraak te kunnen maken op een Wajong-uitkering. Allereerst mag u geen opleiding volgen en helemaal geen mogelijkheden meer hebben om te werken. Daarnaast moet één van volgende situaties zich voordoen;

 • U bent vóór uw 17e verjaardag arbeidsongeschikt geworden en u bent dat op uw 18e verjaardag nog steeds; of
 • U werd na uw 18e en vóór uw 30e verjaardag arbeidsongeschikt. In het jaar voordat u arbeidsongeschikt werd volgde u minimaal 6 maanden een opleiding.

Wordt uw aanvraag voor een Wajong-uitkering afgewezen? Dit kan voor u persoonlijk grote financiële gevolgen hebben. U hoeft zich echter niet neer te leggen bij de beslissing van het UWV omtrent het afwijzen van uw aanvraag voor een Wajong-uitkering. Advocaatuitkeringen.nl kan u helpen door bezwaar in te dienen bij het UWV tegen die beslissing.

Wajong afgewezen wat nu?

Het is maar de vraag of de beslissing die het UWV heeft genomen omtrent het afwijzen van uw aanvraag voor een Wajong-uitkering wel rechtmatig is. Advocaatuitkeringen.nl helpt u door nogmaals de rechtmatigheid van die beslissing te toetsen.

Bij een eventueel beroep en een eventueel later hoger beroep wordt de inhoud van het bezwaarschrift getoetst, daarom zijn de inhoudelijke gronden van het bezwaar tegen het besluit van het UWV erg belangrijk. Om die reden is het verstandig een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Wat kan Advocaatuitkeringen.nl voor u betekenen?

Het kan zo zijn dat u door deze beslissing van het UWV in de problemen terechtkomt. Advocaatuitkeringen.nl beoordeelt dan of het aanvragen van een voorlopige voorziening bij de bestuursrechter een tijdelijke oplossing biedt.

Let op! De wettelijke termijn om in bezwaar te gaan tegen een besluit van het UWV bedraagt 6 weken! U bent dus gebonden aan een wettelijke termijn, dat betekent dat u snel actie zal moeten ondernemen.

Wacht niet tot de bezwaartermijn is verlopen en neem direct contact met ons op!

Wie zijn wij?

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Het advocatenkantoor zet zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties.

De zaken worden veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift biedt vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

*Vul dit formulier in en wij proberen u direct op te bellen voor Gratis advies;;

*Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Neem contact met ons op voor gratis advies 0485-746201

CONTACT

  Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Menu
  Bel voor gratis advies!