Bel ons voor GRATIS UITKERINGSADVIES 

(Hoger) Beroep tegen besluit UWV

Bel direct met een uitkeringsspecialist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Gedekt door rechtsbijstandsverzekeraars

> Door heel Nederland

> Geen verborgen kosten

> Stel gerust uw vraag

*U kunt dit formulier invullen en wij bellen u direct GRATIS op;

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

(Hoger) Beroep tegen besluit UWV

Heeft u een negatieve beslissing gekregen over het bezwaarschrift dat u heeft ingediend? Als u het niet eens bent met de beslissing over uw bezwaarschrift, dan kunt u in beroep gaan bij de bestuursrechter. Wij helpen u als de uitkering door het UWV is geweigerd, is stopgezet, is ingetrokken, is gewijzigd (verlaagd), gelden zijn teruggevorderd, een boete is opgelegd of als een maatregel is genomen. Deze gevallen leveren vaak financiële problemen op. De vraag is of de beslissing van het UWV rechtmatig is. Advocaatuitkeringen.nl helpt u om uw uitkeringsprobleem op te lossen. Let op: U dient zich strik aan de termijn te houden om in (hoger) beroep te kunnen gaan bij de bestuursrechter of bij de Centrale Raad van Beroep. Dit betekent dat u snel actie moet ondernemen.

De inhoudelijke gronden van het beroepsschrift tegen de beslissing op bezwaar van het UWV is belangrijk, omdat de inhoud van het beroepsschrift wordt getoetst bij een eventueel hoger beroep. Hierdoor is het belangrijk dat u een gespecialiseerde advocaat inschakelt.

Wat kan Advocaatuitkeringen.nl voor u betekenen?

Advocaatuitkeringen.nl bestudeert de door u ontvangen brief (besluit) en adviseert u direct gratis over de vervolgstappen. De advocaat maakt voor u een goed onderbouwd beroepsschrift of hoger beroepsschrift tegen het besluit van het UWV. De advocaat staat u ook bij tijdens de hoorzitting bij de bestuursrechter of bij de Centrale Raad van Beroep.

 • Vul dit formulier in en wij proberen u direct op te bellen voor Gratis advies;
 • Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV

OVER ONS

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Het advocatenkantoor zet zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties. De zaken worden veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift biedt vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

CONTACT

  Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Menu
  Bel voor gratis advies!