[ultimate_heading main_heading=”ONZE ADVOCAAT ADVISEERT U GRATIS MET” main_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” main_heading_font_size=”desktop:24px;” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading]

*U kunt dit formulier invullen en wij nemen binnen 3/u contact met u op;

*Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Wat kan Advocaatuitkeringen.nl voor u betekenen?

Advocaatuitkeringen.nl bestudeert de door u ontvangen brief (besluit) en adviseert u direct over de vervolgstappen. De advocaat maakt voor u een goed onderbouwd bezwaarschrift of beroepsschrift tegen het besluit van de gemeente (sociale dienst). De advocaat staat u ook bij tijdens de hoorzitting.

Bel voor gratis advies 0485-746201

Bijstandsuitkering

Wij helpen u bij afwijzing, intrekking, verlaging, beëindiging, stopzetting, terugvordering, maatregel en boete van de bijstandsuitkering.

WMO

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is bedoeld voor ondersteuning die past in uw persoonlijke situatie. Hierdoor nemen gemeentes en instellingen regelmatig verkeerde beslissingen.

OVER ONS

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Het advocatenkantoor zet zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties. De zaken worden veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift biedt vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

CONTACT

  Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Wij helpen u met al uw bijstandsproblemen!
  Menu
  Bel voor gratis advies!