[ultimate_heading main_heading=”ONZE ADVOCAAT ADVISEERT U GRATIS BIJ” main_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” main_heading_font_size=”desktop:24px;” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading]

*U kunt dit formulier invullen en wij nemen binnen 3/u contact met u op;

*Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bieden hulp aan personen die slachtoffer zijn geworden door ongevallen. Door het ongeval maakt u kosten en loopt u inkomsten mis. Dit betekent dat u letselschade hebt. Onze deskundigen staan u gratis bij om uw schade bij de tegenpartij te verhalen. Veelal heeft de veroorzaker van de (letsel)schade een verzekeraar.

Bel voor gratis hulp en advies 0485-746201

Verkeersongeval

Als u slachtoffer bent van een verkeersongeval, is de veroorzaker aansprakelijk. In vrijwel alle gevallen heeft de veroorzaker een verzekering.

Bedrijfsongeval

Bij bedrijfsongevallen is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de verstandhouding tussen u en uw baas. Let wel, uw werkgever heeft een zeer strenge zorgplicht!

Letsel door dier

Letsel door dieren kunnen zeer vervelend zijn. De dierenbezitter is in de meeste gevallen aansprakelijk voor de schade die u lijdt. De dierenbezitter is verantwoordelijk voor de dier.

Gebrekkig product

Als consument hoeft u de schuld van de producent niet aan te tonen. Let wel, u moet wel aantonen dat u schade heeft geleden en dat die schade door de betreffende product is veroorzaakt.

Overige ongevallen

Naast verkeersongeval, bedrijfsongeval, letsel door dier of schade door gebrekkige producten, kunnen ook andere situaties voordoen waarbij u letselschade hebt opgelopen. Neem contact op voor gratis advies.

OVER ONS

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het verhalen van (letsel)schade. Ook helpen wij u bij eventuele problemen met instellingen, zoals het UWV. Heeft u schade opgelopen door een ongeval? Onze deskundige advocaat zorgt er gratis voor dat al uw schade wordt verhaald door de tegenpartij.

CONTACT

mr. De Haan is sinds 1980 advocaat. Hij is een ervaren letselschadeadvocaat. Daarnaast adviseert hij u ook over

    Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

    Menu
    Bel voor gratis advies!