[ultimate_heading main_heading=”ONZE ADVOCAAT ADVISEERT U GRATIS MET” main_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” main_heading_font_size=”desktop:24px;” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading]

*U kunt dit formulier invullen en wij nemen binnen 3/u contact met u op;

*Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Wat kan Advocaatuitkeringen.nl voor u betekenen?

Advocaatuitkeringen.nl bestudeert de door u ontvangen brief (besluit) en adviseert u direct gratis over de vervolgstappen. De advocaat maakt voor u een goed onderbouwd bezwaarschrift of beroepsschrift tegen het besluit van de SVB. De advocaat staat u ook bij tijdens de hoorzitting.

Advocaat uitkering bezwaar svb

Bel voor gratis uitkeringsadvies 0485-746201

AOW-uitkering

Hebt u de AOW-leeftijd bereikt, dan heeft u recht op een AOW-uitkering. Schakel een advocaat in om uw probleem met de SVB op te lossen.

Anw-uitkering

Algemene nabestaandenwet (Anw) is een complexe wetgeving. vraag gratis om advies of laat de brief die u ontvangen heeft van de SVB toetsen aan onze deskundigen.

AIO-uitkering

Heeft u problemen omdat de SVB de AIO-aanvulling heeft afgewezen, ingetrokken, verlaagd, stopgezet, teruggevorderd, een maatregel heeft genomen of een boete heeft opgelegd? Neem contact met ons op voor gratis advies.

OVER ONS

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Het advocatenkantoor zet zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties. De zaken worden veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift biedt vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

CONTACT

  Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  mr. De Haan is sinds 1980 advocaat. Hij heeft ervaring in het voeren van procedures tegen grote (overheids)instellingen, zoals het UWV en de SVB.
  Menu
  Bel voor gratis advies!