Bel voor gratis advies 0485-746201

VERMINDERING ZORG-, PGB- OF HUISHOUDELIJKE HULPUREN

Worden uw zorg, PGB of huishoudelijke hulpuren verminderd? De vermindering van de hulpuren levert vaak problemen op. De vraag is of het besluit wel rechtmatig tot stand is gekomen. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat de hulpuren niet wordt verminderd. Let op: De termijn om in bezwaar te gaan tegen het besluit is zes weken. Dit betekent dat u snel actie moet ondernemen.

Het kan voorkomen dat u door de beslissing van de gemeente of het zorgkantoor in problemen komt. Advocaatuitkeringen.nl beoordeelt voor u of een voorlopige voorziening bij de bestuursrechter een tijdelijke oplossing biedt.

De inhoudelijke gronden van het bezwaar tegen het besluit van de gemeente of het zorgkantoor is belangrijk, omdat de inhoud van het bezwaarschrift veelal wordt getoetst bij een eventueel beroep en later bij een hoger beroep bij de bestuursrechter. Hierdoor is het belangrijk dat u een gespecialiseerde advocaat inschakelt.

Wie zijn wij?

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Het advocatenkantoor zet zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties.

De zaken worden veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerd rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift biedt vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

*Vul dit formulier in en wij nemen binnen drie uur contact met u op;

*Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Neem contact met ons op voor gratis advies 0485-746201

CONTACT

    Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

    Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
    Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
    Menu
    Call Now ButtonBel voor gratis advies!