Bel ons voor GRATIS UITKERINGSADVIES 

Bezwaar Uitkering

Bel direct met een uitkeringsspecialist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Gedekt door rechtsbijstandsverzekeraars

> Door heel Nederland

> Geen verborgen kosten

> Stel gerust uw vraag

*U kunt dit formulier invullen en wij bellen u direct GRATIS op;

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Bezwaar Uitkering

Heeft u problemen met een uitkeringsinstantie, zoals het UWV, de SVB of de gemeente(Sociale Dienst) en wilt u in bezwaar tegen een besluit dat invloed heeft op uw uitkering? Advocaatuitkeringen.nl staat jaarlijks honderden personen bij die problemen hebben met hun uitkering.

Veelvoorkomende voorbeelden:

Wat kan Advocaatuitkeringen.nl voor u betekenen?

Advocaatuitkeringen.nl bestudeert de door u ontvangen brief (besluit) en adviseert u direct gratis over de vervolgstappen. De advocaat maakt voor u een goed onderbouwd bezwaarschrift tegen het besluit van het UWV, de SVB of de gemeente(Sociale dienst). De advocaat van uw uitkeringsprobleem staat u ook bij tijdens de hoorzitting.

Wat moet u doen?

Wanneer u een brief (besluit) van het UWV, de SVB of de gemeente (sociale dienst) heeft ontvangen, dan is het van belang dat u direct juridisch hulp in gaat schakelen. U heeft namelijk veelal zes (soms twee) weken de tijd om tegen de beslissing in bezwaar te gaan. Als u te laat bent met het aantekenen van bezwaar, dan kunt u het besluit niet meer inhoudelijk aanvechten. Het bezwaarschrift moet voldoen aan wettelijke eisen. Advocaat gespecialiseerd in uitkering kan u hiermee verder helpen. Ons kantoor is gespecialiseerd om alle inhoudelijke gronden voor u aan te voeren en u te verdedigen tijdens een hoorzitting. Dit geldt ook bij een eventuele latere procedure bij de bestuursrechter en de Centrale Raad van Beroep. Hierdoor is het belangrijk dat u gebruik maakt van een advocaat die gespecialiseerd is in uitkeringen.

 • Vul dit formulier in en wij proberen u direct op te bellen voor Gratis advies;
 • Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

OVER ONS

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Het advocatenkantoor zet zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties. De zaken worden veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift biedt vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

UWV specialisten

SVB specialisten

Gemeente specialisten

CONTACT

  Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Bezwaar UWV WIA, Bezwaarschrift uwv, advocaat uitkering, advocaat UWV
  Advocaat uitkering bezwaar svb
  Menu
  Bel voor gratis advies!