Bel ons voor GRATIS UITKERINGSADVIES 

Terugvordering Uitkering

Bel direct met een Jurist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Gedekt door rechtsbijstandsverzekeraars

> Door heel Nederland

> Geen verborgen kosten

> Stel gerust uw vraag

*U kunt dit formulier invullen en wij bellen u direct GRATIS op;

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Terugvordering(terugbetalen) uitkering

Het UWV, de gemeente (sociale dienst) of de SVB (Sociale Verzekeringsbank) kan de aan u uitbetaalde uitkering terugvorderen. De terugvordering levert vaak financiële problemen op. De vraag is of het terugvorderingsbesluit wel rechtmatig tot stand is gekomen. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat het terugvorderingsbesluit wordt ingetrokken. Let op: De termijn om in bezwaar te gaan tegen het terugvorderingsbesluit is zes weken. Dit betekent dat u snel actie moet ondernemen.

De inhoudelijke gronden van het bezwaar tegen het besluit van het UWV, de gemeente of de SVB (Sociale Verzekeringsbank) is belangrijk, omdat de inhoud van het bezwaarschrift veelal wordt getoetst bij een eventueel beroep en later bij een hoger beroep bij de bestuursrechter. Hierdoor is het belangrijk dat u een gespecialiseerde advocaat inschakelt.

Wie zijn wij?

Advocaatuitkeringen.nl is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Het advocatenkantoor zet zich landelijk in voor mensen die problemen ondervinden met hun uitkering en aanvragen bij overheidsinstanties.

De zaken worden veelal pro deo behandeld. Als u niet aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan worden de kosten van Advocaatuitkeringen.nl ook door rechtsbijstandsverzekeraars gedekt. Uw polis bij de rechtsbijstandsverzekeraar moet uiteraard het geschil dekken. Een goed onderbouwd bezwaar- of beroepschrift biedt vaak een oplossing bij problemen met overheidsinstanties. Advocaatuitkeringen.nl zorgt ervoor dat ook mensen zonder inkomen toegang hebben tot een deskundige advocaat.

*Vul dit formulier in en wij proberen u direct op te bellen voor Gratis advies;

*Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

UWV specialisten

SVB specialisten

Gemeente specialisten

Neem contact met ons op voor gratis advies 0485-746201

CONTACT

    Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

    Bezwaar uwv advocaat uitkering
    Advocaat uitkering bezwaar svb
    Menu